Salt la continut

Welcome to Gamerii Romania @ Since 2012
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

NemeSyS

NemeSyS

Inregistrat la: 30 Jun 2017
OFFLINE Ultimul click: Nov 06 2018 07:13 PM
*****

[ Vand ] Furien.Gamerii.Ro - Addons

05 January 2018 - 02:48 PM

Nume: NemeSyS
Contact ( Y!M & SKYPE & Telefon ): PM
Produs/e: Addonsul Serverului Furien.Gamerii.Ro 
Preț: Negociabil.
Pozele (obligatoriu): Imi pare rau dar nu am timpul necesar sa fac aceste poze, dar puteti vedea pe server.
Metoda de plată (Plata prin SMS/Cartelă reîncărcabilă/PayPal/Bancar/PaySafeCard.): PaySafeCard.
Observații :  Pentru intrebari / Oferte = PM.

  
 


La multi ani, ThEOnEpiK!

26 December 2017 - 08:22 AM

Astazi, 26 decembrie 2017, ThEOnEpiK implineste varsta de 17 ani. La multi ani, sanatate, noroc si toate dorintele sa ti se indeplineasca!
 

[ Furien ] Event Special

24 December 2017 - 07:08 PM

In ce consta acest event ? 
 
Daca apari in primele 3 locuri vei primi grad pe server. 

 
Acest este model de inscriere : 
 
*Nick-ul al tau : 
*Ore jucate : 
*Date contact : 
*Ai citit regulamentul` ( Cuvantul Cheie ) ? : 
 
 
*Concursul va incepe in data de 25/12/2017 [deci se va da restart la top ] si va termina in data de 05/01/2018 ( ORA 20:00 ) !
 
 
IMPORTANT !!
 
- In cazul in care castigatorul nu este interesat, sau nu este inscris, Premiu nu va fii scos !
- Numarul de inscrieri este nelimitat !
- Cei care nu respecta aceste cerinte va fi respins !
- in cazul in care adminul detine acel grad va primi +1 ! (daca ai fondator fara ftp nu primesti nimic !)
- Inscriere sunt deschide pana pe 01 /01/ 2018 !
 
 
PREMII : 
 
Locul 1 : Diamond Member [ Valabil 31 de zile ]
 
Locul 2 : Platinum Member [ Valabil 31 de zile ] 
 
Locul 3 : Gold Member [ Valabil 31 de zile ]
 
 
Lista cu cei inscrisi ; 
 
Mihai_RO
Mason
-
-
-
 
INFO: Aici vor avea loc inscrierile !
 
Staff-ul va ureaza distractie placuta, si o mare bafta la fraguri !!
ENG:

Spoiler


Garmin anunţă trei noi produse: un smartwatch, un ceas hibrid şi o brăţară de fitness

24 December 2017 - 04:00 PM

Garmin International a anunţat trei noi produse pentru piaţa din România. Astfel, vívoactive 3 este un smartwatch cu GPS şi suport pentru plăţi contactless, vívomove HR este un smartwatch hybrid, iar vívosport este o brăţară de fitness cu GPS şi funcţie de măsurare a bătăilor inimii.

 

Noul vívoactive 3, lansat în cadrul IFA Berlin dispune de facilitatea Garmin Pay, o soluţie de plată contactless, care permite utilizarea ceasului pentru plăţi securizate. În plus, ceasul este echipat cu sistem de monitorizare a pulsului la încheietură şi aplicaţii pentru peste 15 sporturi indoor şi outdoor. Ceasul este rezistent la apă şi are carcasa realizată din inox. Durata de viaţă a bateriei este de până la 7 zile în modul smartwatch şi de 13 ore în modul GPS.

 

Modelul vívomove HR este primul smartwatch hybrid cu touchscreen de la Garmin. Ceasul măsoară pulsul la încheietură, afişează notificări şi este disponibil în două variante - vívomove HR Sport şi vívomove HR Premium. Şi acest model este rezistent la apă şi are o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile în modul smart şi de până la două săptămâni în modul ceas.

 

Brăţara de fitness vívosport măsoară ritmul cardiac şi foloseşte conexiunea GPS pentru sesiunile de mers sau alergare. Ecranul tactil este tot timpul aprins, iar dispozitivul oferă suport pentru notificări. Brăţara are o autonomie a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch şi de 8 ore în modul GPS.

 

Cele trei noi produse vor fi disponibile la partenerii autorizaţi Garmin începând cu jumătatea lunii octombrie, la preţurile recomandate de: 1.500 lei pentru vívoactive 3, 900 de lei pentru vivomove HR şi 900 lei pentru vivosport.

   

                              Sursa.


App Store oferă de acum şi opţiune de precomandă, pentru aplicaţiile încă nelansate

24 December 2017 - 04:00 PM

Apple a adăugat o nouă opţiune la cumpărarea aplicaţiilor din magazinul App Store, permiţând utilizatorilor să comade aplicaţiile pe care şi le doresc cu până la 90 de zile înainte de lansarea efectivă, beneficiind astfel de eventuale reduceri de preţuri aplicate de către dezvoltatorii acestora.

 

O aplicaţie la care folosim opţiunea de precomandă rămâne în aşteptare, urmând să fie instalată automat pe dispozitiv de îndată ce devine disponibilă. În schimb, dezvoltatorii care aleg să-şi publice aplicaţiile în App Store înainte ca acestea să fie efectiv gata de lansare au ocazia să le promoveze din timp, cu potenţialul de a realiza vânzări suplimentare aplicând promoţii adresate celor dispuşi să plătească în mod anticipat. Pentru a nu se simţi păcăliţi în situaţiile când preţul se modifică pe durata campaniei de precomandă, cei care folosesc această opţiune vor beneficia de preţul cel mai mic, care va substitui inclusiv preţul oficial de lansare.


Opţiunea pentru precomandă poate fi aplicată inclusiv aplicaţiilor gratuite, funcţionând ca un mecanism pentru instalare automată la momentul lansării oficiale.

Noua opţiune pentru cumpărare este adăugată în toate versiunile App Store, pentru platformele iOS, MAC şi chiar tvOS.

 

                                                                                                             Sursa.