Salt la continut

Welcome to Gamerii Romania @ Since 2012
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

BlackEye

BlackEye

Inregistrat la: 01 Sep 2016
OFFLINE Ultimul click: Nov 08 2018 03:43 PM
****-

[Cerere grad TS3] .RDS

16 December 2017 - 08:17 PM

¤ Nick Forum: BlackEye
¤ Nick TS3: .RDS
¤ Nume real: Michael
¤ Varsta: 17
¤ Activitate pe TS3: Intru de fiecare data cand sunt pe PC
¤ Unique ID : -
¤ Grad dorit: Helper - Moderator ( las la indemana voastra )
¤ Motiv: activitatea si exeprienta ma reprezinta ;)


Bitcoin de Romania. Noua metodă de îmbogăţire a românilor

15 December 2017 - 09:15 PM

    Moneda virtuală i-a atras pe antreprenorii români, iar astăzi putem vorbi de o adevărată comunitate în jurul acestui fenomen. Aceasta este povestea monedei, a oamenilor care cred în ea şi a viitorului care ar putea fi creat cu ajutorul tehnologiei. 
    În 2008, un utilizator cu pseudonimul“Satoshi Nakamoto” publica pe internet un algoritm care lega mai multe calculatoare între ele. Computerele îşi foloseau puterea de procesare şi astfel se crea cea mai importantă monedă virtuală din istorie - bitcoinul. Înformaţia a fost greu de procesat şi, iniţial, a stârnit interes doar pentru programatori. În timp, însă, tehnologia bitcoin a trecut de faza incipientă şi a ajuns astăzi o reală alternativă pentru sistemul financiar mondial. Utilizatorii susţin că e una mult mai bună, iar acest lucru se datorează faptului că tranzacţiile nu trebuie aprobate de o instituţie centrală, ci se bazează pe încrederea oamenilor din sistem. Românii care au adoptat moneda virtuală au trecut de la bişniţă cu bitcoin la întregi afaceri. Ei sunt fascinaţi de bitcoin, dar, mai mult decât atât, sunt atraşi de sistemul din spatele din spate, un algoritm demn de premiile Nobel, după cum spun unii. Aceasta este povestea lor şi a aventurii bitcoin în România.
                                                                                  Inceputurile
   
  Plaza Catalunya din Barcelona  
 
Pentru George Rotariu urma o noapte obişnuită. Înainte de bitcoini, îşi petrecea serile, uneori chiar şi dimineţile, la masa de poker. Era talentat şi câştiga mulţi bani. De la 18 ani, de când a început să joace poker, s-a plimbat continuu între Barcelona şi Las Vegas. Nu avea nicio grijă în viaţă, era calculat, rareori apela la all-in. Într-o seara, în timp ce încerca să vadă care-i sunt şansele cu mâna de cărţi, i-a sunat telefonul. Era la Barcelona, la una dintre mesele de poker la care obişnuia să-şi petreacă seara. La telefon era fratele lui, din Vancouver, Canada. Vorbeau des, iar fiecare încerca să aibă o viaţă mai bună. „Ai auzit de bitcoin?“ „De ce să aud? Nu. Ce este?“ „O valută virtuală, a crescut în valoare de la 10 la 40 de dolari şi nu se va opri aici“. Ceea ce pornise ca o noapte obişnuită, s-a transformat într-una în care mintea lui George nu mai era la acea masă, ci la acel misterios bitcoin. Nu înţelegea foarte bine ce înseamnă, iar în 2013, momentul când se petrecea acest lucru, nu erau foarte mulţi care să fi descoperit invenţia lui “Satoshi Nakamoto” din 2008. La finalul anului acela, în care George descoperea bitcoin, moneda virtuală ajungea la peste 1.000 de dolari.
 
Citeste mai mult: adev.ro/npkrzb
 
 
 

Prezentare - BlackEye

09 December 2017 - 10:04 PM

Numele tău real: Michael
Numele tău în joc: Am 3 nume pe care le folosesc: .RDS - dupa cum ma stiti , BlackEye si Indygen
Vârsta: 17 ani
Locația: Eu zic ca stau in iad, dar toata lumea imi spune ca sunt din Arad.
Contact: Prin PM, telefonic ( numar public ) : 077 380 9564 sau prin e-mail telekimichael22@gmail.com
Hobby-uri și pasiuni: Pai, pe primul loc va fi intodeauna ca hobby pentru mine, calculatorul.
Ocupaţie: CEO FulgerHost , si elev.
De unde ai aflat de Gamerii Romania?: Era mai demult un razboinic printre noi care din nefericire a decedat, numele lui fiind RaDuCu.
Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Sunt anumite lucruri care ar putea fi imbunatatite, insa, ca in orice, mereu exista loc de mai bine.
Un mesaj pentru ceilalți utilizatori: Have fun!
Alte detalii despre tine:Majoritatea deja ma cunosc insa, de ce am facut o prezentare noua daca deja ma stiti? Pentru ca acum cateva luni, m-am retras din gamerii, insa am spus hai sa nu abandonez totul si sa revin. Ideea principala era sa ma retrag pentru a pune totul la punct pentru brand-ul FulgerHost, insa acum totul e deja functional si aproape in jur de 80% din comenzi se confirma automatizat fara a fi nevoie de cineva sa le mai activeze, asa ca din nou vine problema ce fac cu timpul meu liber? Il voi investi in gamerii, incercand sa fie ce a fost candva, oferindu-i servicii gratuite, in limita posibilitatii, si sa readuc pe picioare comunitatea aceasta. Per total acesta e planul de bataie pe viitor. Insa pentru necunoscatori, in trecut am fost adminisitrator gamerii, si am fost implicat in administrarea serverului cs.gamerii.ro , administrarea serverului de sa:mp al gamerii.ro si al meu de pe gamerii.ro + administrarea radio-ului gamerii.ro. In continuare am creat doua index-uri pentru gamerii.ro si un index care nu a fost pus tot pentru gamerii.ro. Am adaugat emoji-urile, fara sa le mai fac si prescurtarile, adica :), :/ , :)) etc, si asa au si ramas, abandonate. Pe viitor vreau sa le fac si acestea. Am mai adus o idee noua Live-ul Gamerii.Ro care din aceasta saptamana va reveni. 
Cam acestea sunt realizarile mele gamerii.ro si realizarile pe care as dori sa le mai fac.

Revenire BlackEye

07 December 2017 - 09:16 PM

 • Nume : Teleki
 • Prenume : Michael
 • Vârstă : 17
 • Ziua , Luna si Anul Nasteri : 26.07.2000
 • Număr de postări(minim 50) : se vede cate am
 • Prezintă-te : Cer sa se raspunda la acest topic doar de ingerash si / sau cei care ma cunosc.
 • Ai moderat și alte forumuri ? : Fost - Administrator Gamerii. Sustinator finanfiar.
 • Categoria pe care doreşti să o moderezi : Nu conteaza
 • Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : Sunt potrivit pentru orice tine de comunitate cat timp e sa devina ceea ce a fost.
 • Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Nu categoria ci toata comunitatea. Hai sa incepem cu siguranta comunitatii. Pe parcursul observatiilor mele offline, comunitatea este gazduita de catre Hostico , dai in ea si pica. Imagini doveditoare doar lui ingerash daca e cazul. Ce pot face eu? Certificate SSL + administrarea 24/7 a sigurantei comunitatii si a tot ce detine ea, criptarea datelor pentru siguranta conturilor membrilor, gazduire gratuita si dinamica pana la 10 gb de spatiu de stocare, acces la cloud-flare gratuit, oferind protectie ddos pana la 1 TB garantata de mine iar restul garantata de cloud-flare redirectionand atacul de tip ddos. Chiar si in momentele cand comunitatea e down din cauza unei probleme, ea poate fi on prin platforma cloud flare. A doua chestie oferta pentru cel mai bun server ( md.gamerii.ro ) - gazduirea lui sa fie mult mai ieftina sau chiar gratuita + protectia lui pentru ddos, anti-bot , anti-hack, anti-flood. Deci ce ofer eu comunitatii? Protectie si seriozitate. Plus planuri de "remodelare" si reintroducere intr-un nou "model" a gamerii.ro fata de cum stiti. ma refer la www.gamerii.ro doar - index-ul prelucrat
 • Cât timp îţi petreci pe forum? : Restul din timpul meu , cum a fost si inainte, destul spun eu.
 • Alte lucruri de menţionat : Gamerii poate renaste cu ajutorul vostru, cu implicare, si seriozitate.
 • O poza cu tine: - Ingerash ai fbu.
 •