Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  1. Zona administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   1
   post
  2. Zona utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii administrației.

   1
   post
  3. Asistență server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

   • No posts here yet
  4. Achiziţionare server

   Dacă doriți să achiziționați un server de Counter-Strike 1.6 / Counter-Strike Global Offensive / San-Andreas MultiPlayer / Minecraft hostate la FulgerHost la prețuri promotionale, aici le puteți posta.

   fulgerhost.png

   • No posts here yet
  1. Counter-Strike 1.6 - Servere Oficiale

   Cele mai bine vândute servere CS 1.6 din 2012 până acum. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea, ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității Gamerii România.

   • No posts here yet
  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   • No posts here yet
  2. Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   • No posts here yet
  3. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   • No posts here yet
  4. Magazin virtual

   Aici poți publica orice legat de vânzări/cumpărări (inclusiv dispunerea unui calculator că server).

   * Nu suntem responsabili de tranzacțiile efectuate prin intermediul acestui forum. Utilizatorii sunt sfătuiți să-și ia maximul de precauții înainte de finalizarea unei tranzacții pentru a preveni posibilitatea unei înșelăciuni.

   • No posts here yet
  1. Arhivă

   Topicurile care sunt vechi sau care sunt inutile sunt mutate în arhivă. Totul se păstrează, posibil ca în viitor să avem nevoie de unul dintre ele.

   • No posts here yet

Get connected with us on social networks:

Contact

Romania

gamerii_ro@yahoo.com

in curand

in curand

About Us

Cyberpixelz it's a community based on creating IPS Themes.If you want to buy some custom themes just contact doc, or if you have a problem with your purchase search for the right topic and let us to know your problem.

×
×
 • Create New...